Azara DNA

De drang naar avontuur zit in het DNA!

Je bent een gelukkig mens, na gedane arbeid mag je de rust hebben om van een verdiende vakantie te genieten of een weekend erop uit te gaan. Nadat je de reis hebt gemaakt, met degene die je lief zijn en de suv of auto van je dromen, parkeer je op de plaats waar je wilt rusten en overnachten. Daarbij stap je uit en open je de tent, welke je op het dak hebt zitten. Jullie bed is gespreid en klaar om te gaan slapen. Uiteraard na een reis, wil je ook genieten van de omgeving waarin je verblijft. Dus rol je de luifel uit, om van de avond te kunnen genieten met een goed glas wijn, of een vers getapt koud biertje. Wat is het leven fijn! Om zo samen met je partner te mogen genieten van het leven.

daktent

Ons team

Passie voor avontuur is de verbindende factor binnen het team van Azara4x4. Gedreven vanuit onze liefde voor avontuur staan wij elke dag vol energie klaar om uw avontuur waanzinnig te maken!

Ab van de Beek

Verkoop & Bedrijfsvoering

Vanuit passie en hobby ben ik in deze wereld gestapt en geniet ik van elk moment met de luxe welke wij realiseren. De producten zijn doordacht en uitvoerig getest onder zware omstandigheden. Daarnaast is er door de ogen van een vrouw gekeken bij het ontwerp om ook haar privacy te geven op de toppen van de bergen, bij het meer of op de camping.

Mijn gereedschap:

  • Toyota Landcruiser HDJ 100 4.2 Diesel 6 Cyl.

  • Azara 270″ wing

“Born to discover”

Avontuur zit ons in het DNA. U kunt dan ook op ons rekenen als de aangewezen partner in het uitrusten van uw suv, of 4×4.